Vrijwilligers dag en Jubileum

Datum: 15-10-2023


We hebben ieder jaar een dag waarop we als vrijwilligsters samen iets ondernemen.

 

Dit jaar was dat een speciale dag omdat we Jeanne Clement die dag in het zonnetje hebben gezet omdat het op 13 september 50 jaar geleden was dat zij al vrijwilligster is begonnen bij “Het Open Venster “ en voor Antoinette Egelmeer omdat zij 30 jaar vrijwilligster is.

 

We zijn de morgen begonnen met een leuke workshop, op een bordje of kerstbal stippen zetten met verf en zo een leuke versiering maken die later afgebakken moet worden. Daarna hebben we een lekker kopje soep en broodjes gegeten. In de loop van de middag kwamen voor Jeanne als verrassing de leden van het “Gesloten Venster” ( oud vrijwilligsters ) om haar te feliciteren en gezellig bij te praten, ze hadden ook nog een liedje voor haar  gemaakt en haar toegezongen.

 

In de avond zijn we met de vrijwilligsters naar Het Venster gegaan waarbij zich de familieleden van Jeanne en Antoinette hebben aangesloten en zijn er nog wat leuke stukjes voorgedragen, mooie woorden gesproken, een liedje gezongen en foto’s vertoond onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Een mooie dag waarbij de jubilarissen welverdiend in het zonnetje zijn gezet.

 

Jeanne en Antoinette van Harte Gefeliciteerd met dit mooie jubileum en bedankt voor het mooie vrijwilligers werk wat jullie verricht hebben in al deze jaren.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.