Rommelmarkt 23 maart 2024

Datum: 13-04-2024


 

Op zaterdag 23 maart jl was er weer een rommelmarkt in de Meent.

Zoals altijd stonden ook nu weer in alle vroegte onze trouwe klanten aan de deur om als 1e naar binnen te kunnen en niets te hoeven missen.

 

We hadden natuurlijk op alle afdelingen weer spullen in overvloed te koop, en er is dan ook de hele dag veel aanloop geweest van mensen waarvan sommige meerdere keren op en neer gelopen zijn om spullen weg te brengen en opnieuw op hun gemak weer rond te lopen voor nog meer koopjes.

We willen alle bakkers, baksters, de mensen die vogel- voederhuisjes, kaarten en bloemstukken hebben gemaakt hartelijk bedanken voor hun bijdrage.                                                                               

 

Daarbij veel dank aan alle vrijwilligers, met telkens opnieuw heel veel inzet bij de verkoop en de  helpende handen op vrijdag bij het inruimen en zaterdag bij het opruimen van alle spullen.

En natuurlijk aan alle mensen, ruim vijfhonderd, die een bezoek hebben gebracht aan onze rommelmarkt, dankzij jullie hebben we weer een fantastisch resultaat behaald.

 

Aan het einde van de rommelmarkt is er dan nog de verloting van de levensmiddelen manden. De grote levensmiddelen mand is gewonnen door Maria van der Doelen uit de IJzerkampen en de kleine mand door Adri Hanengraaf aan de Zomerdijk. Van harte gefeliciteerd met de mooie prijs.

 

Bedankt iedereen die ons een warm hart toedraagt!.

 

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.