Rommelmarkt

Datum: 18-03-2023


Het was ook deze keer weer een gezellige drukte in de Meent tijdens de  rommelmarkt.

Er was zoals altijd een ruime sortering aan spullen, veel aanbod voor weinig geld.

Omdat de weergoden ons goed gezind waren konden er ook spullen buiten uitgestald worden zodat er ruimte was om de spullen goed te bekijken en rustig uit te zoeken wat er allemaal te koop was.

Ook de  koffiehoek trekt veel bezoekers, niet alleen voor de koffie maar ook voor het lekkers dat er bij de koffie te koop is, en een gezellig praatje.   

Daarvoor zorgen onze baksters die wij daar ook zeker voor willen bedanken.

Ook een groot dankjewel voor alle vrijwilligers die bij de rommelmarkt elke keer weer voor ons klaar staan.

Voor de vrachtwagen die we mogen gebruiken, de aanhangers en de chauffeurs, de mensen die op vrijdagmorgen alles klaar zetten in de Meent, de mensen die alles mee uit de schuur halen,  het uitpakken en de kramen inrichten, de mensen die op zaterdag verkopen en tot slot zeker niet te vergeten de mensen die na de rommelmarkt mee opruimen en zorgen dat alles wordt teruggebracht en de overgebleven spullen op de juiste plaats terechtkomen.

Dankjewel aan iedereen die er voor ons is.

 

Er was natuurlijk aan het eind van de rommelmarkt weer een trekking voor de levensmiddelen manden.  De grote mand is gewonnen door Anneke van Gestel en de kleine mand door Pierre Voets. Hartelijk gefeliciteerd met de gewonnen prijs.

 

De rommelmarkt is onze grootste bron van inkomsten en van de opbrengst hiervan kunnen we weer iets extra's doen voor onze zieke medemensen.  De week voor Pasen zijn onze vrijwilligsters op pad geweest om  heel veel zieken een extra bezoekje te brengen met een leuke Paasattentie. Natuurlijk zijn we ook de  verpleeg-  en verzorgingshuizen niet vergeten.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.