Lintje Maria en Wilma

Datum: 28-04-2017


Lintje Maria en Wilma

Maria en Wilma hartelijk gefeliciteerd met deze mooie waardering! Ook Willy en Gerard en familieleden proficiat!

 

Jullie hebben hen ook vaak moeten missen als ze weer eens op sjouw waren voor de ziekenactie. Op deze bijzondere dag, willen wij toch wel even toelichten waarom we jullie vandaag eren, en jullie deze onderscheiding zo gunnen.


Altijd druk, dat zijn ze de twee gedecoreerde. Eigenlijk kwam het vandaag helemaal niet goed uit, dat ze naar het stadhuis moesten komen….. ook al hadden ze er beide gisteravond nog geen idee van ! Vele geheimen mailtjes zijn er gewisseld onder de vrijwilligsters….. maar het is gelukt!

 

Maria is bij de ziekenactie gekomen in 1990, dus dit jaar 27 jaar!!

Wilma in 2005, dus ook al 12 jaar bij onze club….. en daarbij 50 jaar korfbal!!

 

Beide zijn ze meerdere keren naar Lourdes geweest als vrijwilligster, het is een mooie taak, maar ook een met een grote verantwoordelijkheid !

En dan doen ze het zomaar als vrijwilligster met dorpsgenoten op bedevaart! En wat betekent het voor je gezin om zomaar even een week weg te zijn! Willy en Gerard bedankt dat we ze mochten “lenen”.

 

Zelfs voor de rommelmarkt wordt het gezin ingeschakeld, ook die staan voor ons klaar!

 

Denk ook eens terug aan de mooie vakanties  die van A tot Z worden verzorgd. Niet alleen het natje en het droogje,  van ontvangst tot bonte avond, het hele weekprogramma maken en draaien we zelf ! Hierbij wordt natuurlijk heel wat afgelachen. Bij Maria denken we aan de kijkdoos, en het corset, bij Wilma als Ina en Mina, en miljoenenjacht!

 

De vele huisbezoeken, en ziekenhuisbezoekjes die jullie hebben gedaan, wat zeker niet altijd makkelijk is, jullie doen het toch maar! Zo zie je dat je als vrijwilligster veel voor mensen kunt betekenen. Het samenzijn, het saamhorigheidsgevoel, geven en delen. Aandacht betekent letterlijk, aan iemand denken. Het is een weldaad iemand te ontmoeten zoals jullie die alle tijd voor jou heeft. Vrijwilligster zijn is meer dan druk zijn.

 

Wij alle vrijwilligsters van Het Open Venster feliciteren jullie van Harte met deze mooie onderscheiding die zo verdiend is, voor zoveel jaar van inzet en trouw.

 

Bedankt!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.