Heel Holland en High Thea

Datum: 19-06-2022


Maar liefst 13 bakkers en baksters zijn aan de slag gegaan om als beste uit de bus te komen. Het was voor de jury, die bestond uit Bakker van Roosmalen en zijn vrouw, Wilhelmien Vos en Maria van der Doelen dan ook geen gemakkelijke taak om een winnaar aan te wijzen.  Hieronder het eindrapport van de jury: Allereerst geweldig dat zoveel mensen hun best gedaan hebben. Wij hebben gekeken naar de presentatie, maar bovenal de smaak is belangrijk.  Als 3e is geëindigd de aardbei - Charlotte goed gemaakt en lekker romig. Tweede hebben we gekozen de limoncello, heel erg lekker van smaak, limoen goed te proeven. Als winnaar de lolly’s , prachtig gemaakt, kleuren van de ziekenaktie en de smaak van glazuur, de binnenkant was zoet maar heerlijk !!   

 

Kijk ook eens in de fotoalbum op onze website wwwhetopenvensternuland

 

1e  was Tim Egelmeer  die een mooie taartschep met inscriptie in ontvangst mocht nemen.

Op de 2e plaats Gerrie Gloudemans en als 3e Lena Heijmans.

Daarbij willen we ook vermelden dat iedereen die dag winnaar was omdat het allemaal heerlijke baksel waren. 

 

Om 13.00 uur begon de High Tea, we gingen van start met een lekker soepje en daarna de hartige ronde. Mooie etagères en schalen vol heerlijkheden. Toen iedereen klaar was met het hartigs werden de tafels afgeruimd en opnieuw gedekt met etagères en schalen maar ditmaal met zoetigheid en toetjes.  Tussendoor was er volop koffie en thee en een glaasje sinaasappelsap.                                                            Na afloop was er nog een consumptie voor iedereen.

 

Gerrie van der Schoot heeft als veilingmeester de brocante spullen, die daarvoor, speciaal geselecteerd, uit onze eigen opslag kwamen en de vogelhuisjes die voor ons gemaakt waren, met opbod aan de man, of vrouw weten te brengen. 

                                                                     

We mogen, ook gezien de reacties, wel zeggen dat het een geslaagde middag is geweest, waarbij zowel zieken als gezonde, na een lange tijd weer gezellig met elkaar konden, eten, praten en genieten !

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.