Vakantie Lemele

Datum: 05-06-2023


Maandag 5 juni vertrokken we met de bus vanaf het Kerkplein, waar menigeen ons kwam uitzwaaien. Onze reis ging naar Lemele, een dorp in de buurt van Ommen in Overijssel, naar de Imminkhoeve, ons verblijf voor deze week.

 

We werden hier ontvangen door Riekie en Jolien die al met eigen vervoer aanwezig waren.

Na de koffie, thee en lekkere brownies, die speciaal voor ons gebakken waren, gingen we onze kamers opzoeken.

 

’s Avonds een gezellige quizavond gehad. Elke avond werd afgesloten door Mini & Maxi gespeeld door Jolien en Saskia, met het Brabants buske.

 

Dinsdags na het ontbijt waren er Ina & Mina, gespeeld door Ineke en Wilma, met het nieuws van de dag. Zij waren een mooie start van elke ochtend waar ze de dag door namen en mooie anekdotes vertelde.

Hierna hadden we een creatieve ochtend, waar sommige ontdekten dat ze over verborgen talenten beschikken.

’s Middags was het even tijd voor ontspanning en zijn we naar een terras in de buurt geweest. Het was voor sommige een stevige wandeling, maar daar aangekomen maakte een drankje en iets lekkers het weer goed. Natuurlijk werkte het weer ook mee, het was fantastisch.

 

Woensdag zijn we met de bus naar de Orchideeënhoeve, een tropisch paradijs, in Luttelgeest geweest. Hier hebben  we allemaal genoten van de mooie orchideeën, planten, hele mooie vogels, vissen, valkparkieten, flamingo’s en de vlindertuin.

Na het diner was er nog voldoende energie over om mee te zingen en te dansen op de muziek van Mari van den Bosch. Hij verraste ons met een gezellige muzikale avond.

 

Donderdag hebben we jeu de boules gespeeld en gesjoeld. bij de prijsuitreiking werd  het volkslied gezongen en ter ere van de winnaars ontstond spontaan zowaar een receptie.

De tijd vliegt voorbij en op de laatste avond van onze vakantie, was er de Foute Hollandse Party met de muziek bingo. Het was een gezellige avond waar veel liedjes mee werden gezongen.

 

Vrijdagmorgen zijn we om 10 uur weer vertrokken richting Nuland, waar we rond half 1 arriveerden.

Het is voor ons een hele fijne, dierbare week geweest, mooie herinneringen, fijne gesprekken, leuke dingen gedaan, veel getafeld en super weer gehad.

 

Het was geweldig  !!!

 

We willen daarom ook iedereen hartelijk danken die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.